Budrunde

I enkelte tilfælde med flere interesserede købere kan sælger vælge at gå i budrunde. Proceduren vil i givet fald være følgende:

Ejendomsmægleren orienterer de interesserede købere om reglerne for budrunden. De interesserede købere opfordres til at komme med bud inden tidsfristen (dato og klokkeslæt). Køberne modtager et udkast til en købsaftale med en skønnet kontantpris plus et tillæg. Køberne får tid til at gennemgå boligen med en bygningssagkyndig og til at gennemgå købsaftale, tilstandsrapport, tilbud om ejerskifteforsikring og andre vigtige dokumenter med deres juridiske og økonomiske rådgivere. Køberne afgiver deres bud. Ejendomsmægleren viser alle de indkomne bud til sælger. Sælger kan frit vælge, om han eller hun vil acceptere et af de indkomne bud eller afvise dem alle. Efterfølgende skal alle tilbudsgivere have tilsendt en budjournal, hvor de forskellige købstilbud fremgår i anonymiseret form.

Se yderligere information i budbekendtgørelsen.

Kom trygt, sikkert og hurtigt igennem dit boligkøb. Få professionel køberrådgivning

Er du interesseret i at høre mere? Bliv ringet op og hør hvordan vi kan hjælpe dig til din drømmebolig. Få en uforpligtende gennemgang af din boligsituation.

Bliv ringet op

Din bolig. Din drøm.