Om Bolig med Omtanke

— Vision

Visionen bag Bolig med Omtanke

Bolig Med Omtanke er grundlagt med tanke fra det amerikanske marked, hvor køber også har sin egen ejendomsmægler med sig fra opstart af købsforløbet.

I Danmark har det hidtil været kutyme, at købers rådgiver først kommer i spil når køber har fundet bolig, forhandlet tingene på plads og dokumentgennemgangen skal foretages. Allerede tidligere i processen kan en uvildig erfaren ejendomsmægler, som ubetinget af købers mand, være en god investering, både i forhold til at finde den helt rigtige bolig og få forhandlet den bedst mulige aftale hjem.

— Rådgivning

Ubetinget købers mand

Bolig med Omtanke er ikke ejet af en bagvedliggende bank eller ejendomsmæglerkæde og skal ses som en uvildig aktør som udelukkende skal bistå købers interesser. Og det værende i hvilken som helst fase af købsforløbet, køber måtte foretrække.

Tag fx ydelsen “bolig headhunter". Her får man en mægler tilknyttet til netop, at finde drømmeboligen på tværs af de forskellige mægleres varelagere. Normalt vil man som mægler være hæmmet af man kun kan sælge ud af de sager man selv har til salg indenfor butikkens rammer eller i bedste fald kædens rammer. Deres varelagre udgør kun en lille del af det samlede marked og det perfekte match hører derfor statistisk set mere til sjældenhederne. Disse begrænsninger har vi som virksomhed ikke og via grundig markedsresearch og samarbejde på tværs af kæderne, kan vi med høj sandsynlighed finde mere velegnede emner for vores købere.

— Rådgivning

Professionelle køberrådgivere

Hos os ligger definitionen på en professionel køberrådgiver i man er uddannet ejendomsmægler og har stor erfaring fra mæglerbranchen.

Vi ligger en stor dyd i at kunne hjælpe vores købere på bedste vis og sikre en god og tryg oplevelse hele forløbet igennem. Derfor er kravet for vores rådgivere, intet mindre end at man er uddannet ejendomsmægler, så fagligheden er i orden. Som mægler med stor anciennitet i boligbranchen kender vi til alle faldgruberne ved en ejendomshandel. Vi kender og kan håndtere de strategiske tiltag ved en forhandling som sælgers ejendomsmægler benytter sig af, da vi selv tidligere har haft den modsatte rolle. Spidskompetencen er handel med fast ejendom, og vi kan modsat de fleste advokater hjælpe til med alt fra forhandling af aftalegrundlaget til vurdering af boligens potentiale og kvalitet for pengene.

Kom trygt, sikkert og hurtigt igennem dit boligkøb. Få professionel køberrådgivning

Er du interesseret i at høre mere? Bliv ringet op og hør hvordan vi kan hjælpe dig til din drømmebolig. Få en uforpligtende gennemgang af din boligsituation.

Bliv ringet op

Din bolig. Din drøm.